Terug naar overzicht

Kanshebbers voor kunstprijs jong talent

Willem Claassen, Sven Fritz, Ruud van Hemert, Ulrik Holme Kristensen, Joep Jacobs, Jasper Kuijpers en Evelien Lohbeck zijn de zeven oud-studenten van Avans die samen met 22 anderen meedingen naar de kunstprijs. Die is  zes jaar geleden in het leven is geroepen door
ArtOlive
, de grootste onlinegalerie van Nederland. Aan de prijs is een bedrag van 2500 euro verbonden.

Bij de prijs hoort ook een expositie met het werk van alle 29 kanshebbers die van 12 tot en met 14 september te zien is in de Westergasfabriek in Amsterdam. Het is mogelijk om via www.jongtalent2008.galerie.nl het werk van de deelnemers te zien.

De foto is van de hooibaal van de genomineerde Sven Fritz, zoals deze stond opgesteld in een lokaal van St. Joost in Breda tijdens de eindexamenexpositie 2008. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?