Terug naar overzicht

Oud-student wint prijs Grafisch Ontwerpen

De Grafische Cultuurstichting reikt de studentenprijzen jaarlijks uit. De eerste prijs ging naar Femke Herregraven van Artez met een boek over de beroepspraktijk aan de hand van verhalen van oud-studenten. Het overzicht met de in totaal zes prijswinnende werken is in boekvorm uitgegeven door de stichting, onder de naam Een Suczesverhaal

Maas ontwierp een zoekmachine voor afbeeldingen. Die heeft hij voorzien van verschillende functies zoals het bewerken van beelden en interactie met andere gebruikers. Echt werkzaam was de machine niet, maar de jury was onder de indruk van de uitwerking en de originele grafische presentatie. Als voorbeeld had Maas de Virginia Tech Shooting gekozen, zoals hiernaast op de foto te zien is. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?