Terug naar overzicht

Win duizenden euro’s op het terras

Het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM) wil dan ook graag dat jij, als technische student, meedenkt. Heb jij een creatief en duurzaam idee om voor warmte buiten de kroeg te zorgen? Stuur dan uiterlijk 17 oktober jouw concept naar ellen.bouwhuis@minvrom.nl en maak kans op 10.000 euro om jouw plan uit te gaan voeren!

Een vakkundige jury zal alle inzendingen beoordelen op praktische toepasbaarheid, duurzaamheid, innovatie en techniek. De winnaar gaat met 10.000 euro op zak zijn concept ontwikkelen in samenwerking met het bedrijfsleven. Om mee te kunnen doen moet je concept het volgende bevatten: een schriftelijke omschrijving en als het even kan ook een tekening of foto van je idee.

Zie ook deze link. [JM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?