Terug naar overzicht

Academieraad AIB toch op de rails

‘Er zijn nu zeker drie docentleden, en wellicht is er ook een vierde. Daarmee is de academieraad compleet wat betreft de medewerkers’, zegt docent Gerard Wagenaars. Hij vormde aanvankelijk in zijn eentje de gehele academieraad, maar inmiddels wordt er actief geworven. ‘Het klonk dramatisch ja, maar het ziet er in de praktijk nu al een stuk beter uit.’

Het feit dat er een spoedprocedure was rond de verkiezingen was volgens hem funest. ‘We misten de persoonlijke benadering in de aanloop van de verkiezingen. Die is er nu wel.’ Ook de studenten worden er op die manier bij betrokken. ‘We gaan ze persoonlijk vragen of het niets voor hen is. Daar zijn we nu druk mee bezig.’ De raad hoopt over vier weken te kunnen starten met reguliere vergaderingen. Alle leden die zich nu aanmelden, mogen als kandidaat-lid aanblijven tot de verkiezingen in maart. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?