Terug naar overzicht

AFM prijst zichzelf aan in Elsevier

Directeur Ron ten Kortenaar legt voor het schilderij van de oude bestuurders van de Bossche hogeschool uit hoe het komt dat zijn academie nu drie jaar op rij zulke goede scores behaalt.

Het betrekken van de praktijk bij de studie vanaf dag één is volgens hem van groot belang. Ook de interactie met meer dan honderd bedrijven uit de regio, waaronder ING en Mars, is waardevol voor het Bossche onderwijs.

De lezers van Elsevier krijgen ook onder ogen dat er voor excellente studenten in Den Bosch een aangescherpt onderwijsprogramma is. Zij kunnen complexere varianten van opdrachten maken, om de titel ‘excellent’ op hun diploma te bemachtigen.

Elsevier thema Studeren ligt sinds gisteren in de winkels. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?