Terug naar overzicht

Belgische en Nederlandse softwaremakers naar Avans

Het Belgisch-Nederlandse Drupal is een software-pakket met onder andere een content management systeem, waarmee eenvoudig een grote verscheidenheid aan inhoud kan worden beheerd en georganiseerd op een website. Drupal wordt door tienduizenden mensen gebruikt om verschillende soorten websites te maken, waaronder discussiesites, fansites en persoonlijke sites.

Het nieuwe gebouw van Avans aan de Hogeschoollaan is volgens de community een ‘perfecte accommodatie met moderne entourage’ voor de bijeenkomst van dit jaar.

In de ochtend zijn er Drupal-workshops voor beginners. In de middag en avond zijn er lezingen over accessibility, achtergronden en technische informatie. Ook is er een discussieforum waarin alle vragen van gebruikers gesteld kunnen worden.

Het evenement duurt van 10.00 uur tot 21.00 uur en is geheel gratis. Aanmelden kan via de site www.drupaljam.nl. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?