Terug naar overzicht

Dansfestijn

Van 4 tot en met 12 oktober vindt de tweede editie van dit evenement plaats in theaters als De NWE Vorst en Theaters Tilburg, maar ook de straat en andere onverwachte plekken worden in beslag genomen door de hedendaagse dans.

Dansweek Brabant biedt veel voor liefhebbers van dans, maar laat ook toevallige voorbijgangers kennismaken met de kunstvorm.

Ga zelf lekker dansen in de Tangosalon of bewonder onder het genot van een drankje de korte spetterende tangopresentaties in Theater De NWE Vorst.

Pendel op één avond tussen drie podia om drie verschillende voorstellingen te bekijken of sta tijdens het shoppen even stil bij de guerilladansers van de Fontys Dansacademie. Zij zijn onder andere tijdens de koopavond te zien in de Heuvelstraat.

Op het overvolle programma staan verder workshops, kindervoorstellingen, masterclasses, meet en greets met choreografen, dansfilmvertoningen, kunstprojecten, debatten en lezingen.  Meer informatie over Dansweek Brabant is te vinden op www.dansweekbrabant.nl. [MK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?