Terug naar overzicht

Grote kunstmanifestatie in Den Bosch

Tijdens de manifestatie zijn er verschillende workshops, lezingen en documentaires die je kunt bezoeken. Ook is er een expositie met kunst van onder andere Beeldend kunstenaar Francine Steegs, oud-student van de kunstacademie in Den Bosch.

Het festival wil volgens de organisatie een ontmoetingsplaats zijn, een laboratorium voor verbeelding, waar mensen die elkaar gewoonlijk niet ontmoeten elkaar spreken. Filosofen, kunstenaars, wetenschappers, gelovigen en ongelovigen, theologen en religieuzen praten over en werken samen aan kunst, zingeving en verdieping.

Religie is een belangrijke pijler tijdens de kunstmanifestatie. Zo is er bijvoorbeeld de Dag van de Joodse spiritualiteit (23 november) en de Dag van het Boeddhisme (8 november) in het leven geroepen. Ook kunnen mensen zich opgeven voor een vierdaagse Zen-cursus.

De kunstmanifestatie wordt zondag 2 november om 15.00 uur geopend en duurt tot en met 14 december. Voor meer informatie: www.stokpunt.nl [MvD]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?