Terug naar overzicht

Nog even geen adjunct bij AAFM

Met het vertrek van adjunct-directeur Kors Jan Snoeij kwam er afgelopen augustus een plaats vrij bij de directie van de AAFM. De directie wil deze functie niet direct invullen. ‘We willen eerst bekijken hoe de organisatie wordt ingevuld en welke taken gaan toebehoren aan de eventuele adjunct-directeur’, lichtte Van Sprundel het voorstel tijdens de vergadering toe. ‘Het is beter om een vacature vrij te geven als we met elkaar overeenstemming hebben over de structuur van de organisatie en mogelijke veranderingen, dan nu al iemand aan te nemen als adjunct-directeur met een mogelijk verkeerd takenpakket.’

Werkzaamheden die door het vertrek van de voormalige adjunct blijven liggen, worden deels ingevuld door andere medewerkers van de academie. ‘Zodra alles duidelijk is, kan er gewoon actie worden ondernomen en een vacature worden geplaatst’, vindt Van Sprundel. Uiterlijk tot aan de zomervakantie neemt Van Sprundel de tijd om de zaken te inventariseren. ‘Maar het kan ook al binnen een paar maanden rond zijn’, denkt Van Sprundel.

De academieraad buigt zich over het voorstel en zal in de volgende vergadering een advies geven aan de directie. [MK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?