Terug naar overzicht

Roadshow over E-learning met pizzadiscussie in Den Bosch

De bijeenkomst begint om 15.00 uur met een korte inleiding door Eky Fioole van het LIC. Daarna kunnen bezoekers in twee rondes workshops volgen. Die gaan onder meer over digitaal toetsen, hoe je je lesprogramma digitaal kunt verwerken en hoe je stemkastjes kunt inzetten tijdens een college.

Aan het einde van de middag komen de deelnemers weer bij elkaar en kan gediscussieerd worden over de inhoud van de workshops. Omdat de bijeenkomst tot 18.00 uur duurt, en de honger dan kan toeslaan, zorgt het LIC voor stukken pizza.

Deze roadshow wordt gehouden in het kader van de reeks bijeenkomsten die het LIC organiseert onder de naam SpotLICht. Meer informatie hierover is te vinden op de Onderwijswiki van Avans. Hier kan men zich ook inschrijven.

De roadshow van het E-learningteam van het LIC gaat dit schooljaar ook nog naar de locaties Breda en Tilburg van Avans. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?