Terug naar overzicht

Vormgeving en innovatie in de gamewereld

Voor makers van computerspellen zijn vormgeving en innovatie essentieel om te kunnen blijven wedijveren op de internationale markt. ‘Game in the City: Breaking the rules ’ speelt hier op in. Naast ontwikkelaars van spellen zijn ook ICT studenten, mensen uit de creatieve industrie en afnemers van gametoepassingen uit bijvoorbeeld het onderwijs en de zorg welkom.

Alle geïnteresseerden kunnen luisteren naar uitleg van een groot aantal gerenommeerde sprekers en deelnemen aan workshops. Het is zodoende ook een ontmoetingsplek voor mensen uit allerlei gebieden betrokken bij de ontwikkeling van computerspellen.

Tijdens Game in the City zijn er voor Nederlands gameontwikkelaars prijzen te winnen. De Dutch Game Awards zijn bedoeld voor Nederlandse ondernemingen die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden door hun creativiteit, vakmanschap en zakelijk inzicht.

Game in the City vindt op 6 en 7 november plaats in het Oliemolenkwartier in Amersfoort. [JM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?