Terug naar overzicht

Congres voor alumni P&A

Het thema van het congres is geïnspireerd op de Web 2.0 ontwikkelingen. Hierbij gaat het over de verandering van een verzameling websites naar een volledig platform voor interactieve webapplicaties voor internetgebruikers. De vraag is wat deze ontwikkelingen betekenen voor de medewerker? 

Avanslector Willem de Lange van het lectoraat Human Resource Management (HRM) en tevens hoofdredacteur van het tijdschrift HRM treedt tijdens het congres als dagvoorzitter op. Een van de sprekers is Sijas Akkerman, onderzoeker aan het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie (NCSI). Hij zal vanuit het wetenschappelijke kader vertellen over het Web 2.0.

Behalve de nieuwste ontwikkelingen, kunnen de oud-studenten ook bijpraten en netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Aanvang van het congres is 13.00 uur in het Avansgebouw aan de Hogeschoollaan in Breda. Aanmelden voor het congres kan via www.alumni-breda.nl. [MK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?