Terug naar overzicht

Gezocht: nieuwe columnist

Alle Avansstudenten die genoeg te melden hebben over onder andere uitgaan, tentamenstress, geld, thuis wonen of op kamers, trends, relaties of sport en dit ook vlot op kunnen schrijven, kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

Om mee te dingen naar een vaste plaats in de krant en op de website stuur je een recente column van maximaal 400 woorden vóór 1 december op naar punt@avans.nl. Schrijf in een korte motivering ook nog even waarom juist jij Punts’ nieuwe columnist moet worden.

De redactie van Punt kiest uit alle inzendingen de beste columnist. Zijn of haar columns verschijnen vanaf januari 2009 in Punt en op de website. Voor het schrijven van de columns ontvangt de student een passende vergoeding.

Dus heb jij of ken je studenten met een scherpe pen, een grappige invalshoek én zin om voor Punt jouw studentenleven op papier te zetten, meld je dan nu aan. [MK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?