Terug naar overzicht

Meepraten over ongewenst digitaal gedrag

Na eerdere rondes in Breda en Tilburg vindt de discussiemiddag van het College van Vertrouwenspersonen ditmaal plaats in Den Bosch.

Corina van Steenhoven van het College van Vertrouwenspersonen legt het doel van de bijeenkomst uit: ‘We proberen boven tafel te krijgen wat ongewenst digitaal gedrag precies betekent en in welke vormen studenten of medewerkers hier mee te maken hebben. Het gaat namelijk vaak om dingen waar je helemaal niet bij stilstaat. Stalking via e-mail of grof taalgebruik in sms’jes zijn heldere voorbeelden. Maar er is misschien ook sprake van digitaal ongewenst gedrag als een docent niet antwoordt op jouw mailtjes.’

 

Om de problemen rond digitale communicatie in kaart te brengen is wel de hulp nodig van studenten en medewerkers. Van Steenhoven: ‘Hoe meer mensen, hoe meer input. Iedereen brengt zijn eigen ervaringen mee. En dat is nodig om scherp in beeld te krijgen waar het over gaat.’

 Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij Marie-Jose Geenen (mjm.geenen@avans.nl). De bijeenkomst voor studenten vindt plaats tussen 13.30 – 15.00 uur. Medewerkers zijn welkom tussen 15.30 – 17.00 uur. De bijeenkomst wordt gehouden in lokaal C201 op de Avans Hogeschool in Den Bosch. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?