Terug naar overzicht

Nog even wennen aan noodlokalen

Voor de meeste mensen was het nog even zoeken. Studenten en medewerkers worden met behulp van gele wegwijzers vanuit het hoofdgebouw richting de noodlokalen gedirigeerd. Het systeem werkt prima. Toch blijft het een beetje onwennig; via de parkeergarage naar je klaslokaal.

Eerste werkdag

Voor Han de Haas, docent Commerciële Economie, was het gisteren sowieso een vuurdoop. ‘Dit is mijn eerste werkdag en ik geef meteen les in de noodlokalen, haha. Ik had mijn lessen netjes voorbereid met smartboard. Dat is toch een beetje het beleid van Avans. Maar hier hebben ze alleen whiteboards. Dus dat was even puzzelen.’

De kersverse medewerker stuitte verder op weinig problemen: ‘Het maakt mij niet zoveel uit. Ik heb al vaker lesgegeven in noodlokalen. Het werd op een gegeven moment wat benauwd. Nou, dan zet je even een raampje open. Klaar.’

Salih Atabey kon de warmte wel waarderen: ‘Het is er gelukkig niet koud. Echt een ideaal temperatuurtje.’ De tweedejaarsstudent Management, Economie & Recht ziet wel duidelijke verschillen met de gebruikelijke lokalen: ‘De lesruimtes zijn een stuk kleiner dan die in het hoofdgebouw. En je ruikt de bouwmaterialen nog. Het ruikt nog helemaal nieuw.’ [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?