Terug naar overzicht

Stagemarkt Sociale Studies Den Bosch

Alle tweedejaarsstudenten Sociale Studies – en dat zijn er dik tweehonderd – zijn uitgenodigd om te komen kijken wat voor werk de instellingen te bieden hebben. Bij elk kraampje staat een stagiair van Avans om uitleg te geven over de betreffende instelling.

Ook bijna driehonderd eerstejaars zijn aangeraden om te komen kijken wat de praktijk te bieden heeft. ‘Zij kunnen zich oriënteren op het werkveld tijdens de markt. Voor tweedejaars is het verplicht, zij krijgen ook een opdracht en vragenlijst mee over de instellingen’, zegt stageconsulent Carla Blomme. ‘Enkele vierdejaars komen ook om een afstudeerplek te vinden, dus zo’n beetje de hele opleiding is in het gebouw.’

De markt is donderdag tussen 9.30 en 12.00 uur in het Atrium en C006. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?