Terug naar overzicht

Weer meer bezoekers open dag

Het bezoekersaantal is op alle locaties gestegen ten opzicht van vorig jaar, behalve bij de Lovensdijkstraat in Breda. Daar kwam ongeveer driehonderd man minder. Volgens Cyndra de Ruiter van de Diensteenheid Marketing Communicatie en Studentzaken is de daling gemakkelijk te verklaren: ‘De opleidingen Bedrijfskundige Informatica en Informatica zijn verhuisd naar de Hogeschoollaan. Bovendien wordt de opleiding Communication and Multimedia Design voor het eerst ook in Den Bosch aangeboden.’

De Ruiter is blij met het verloop van de open dag. Alles ging goed, ook het parkeren in Breda. ‘Studenten van Virgo hebben dat allemaal in goede banen geleid. Wat mij opvalt, is dat er al mensen om half tien voor de deur staan, terwijl ze weten dat de open dag pas om tien uur begint.’

Bezoekers konden zich voor het eerst vooraf op internet of bij binnenkomst in het gebouw registeren. ‘Al die mensen hebben gisterenavond om zes uur een smsje gehad. Daarin bedanken wij ze voor hun bezoek aan de open dag. Bovendien krijgen ze allemaal een enquêteformulier per post.’

 

Bij het verlaten van de open dag kregen alle bezoekers fietslampjes mee naar huis. ‘Die waren erg gewild’, zegt De Ruiter. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?