Terug naar overzicht

Werving CMD Den Bosch kan beginnen

Directeur Roel Fiolet van de Academie voor Industrie & Informatica in Den Bosch meldde dit tijdens de vergadering van de academieraad deze week. De PR-activiteiten voor de werving van nieuwe studenten voor de opleiding zullen binnenkort van start gaan. Er zal voor het inrichten van de opleiding nauw samengewerkt worden met de locatie in Breda, waar CMD ook wordt aangeboden.

Wel is het de bedoeling dat de Boscche variant zich onderscheidt door bijvoorbeeld andere studierichtingen aan te bieden, zo vertelde Fiolet. Oorspronkelijk zou de opleiding dit collegejaar al van start zijn gegaan, maar er was ‘meer tijd nodig voor de profilering van CMD’,  zo vertelde adjunct-directeur Collin Prumpeler een jaar geleden aan Punt. Hij zei toen ook dat de opleiding minder creatief wordt dan die in Breda en zich meer gaat richten op industrieel ontwerp, omdat daar vanuit het bedrijfsleven vraag naar is. [MvD]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?