Terug naar overzicht

BRESS geeft ruim 3000 euro aan Glazen Huis

Het bedrag werd gisteravond bekend gemaakt tijdens de afsluitende activiteit van de BRESS actieweek, de filmavond. ‘Nadat we het bedrag bekend hebben gemaakt zijn er nog een aantal glazen verkocht, dus dat bedrag moeten we nog tellen’, vertelt Marielle Zijlstra van BRESS.

Fanatiekelingen

De actieweek ging van start met een 48 uur durende fietsmarathon. ‘Er waren 25 fanatiekelingen die samen bijna 1400 kilometer hebben gefietst’, vertelt Zijlstra. ‘Vooral de nachtelijke uren waren zwaar, maar de twee fietsen hebben continue gedraaid.’

De glazenverkoop voor de bouw van een eigen glazen huis was al eerder van start gegaan. ‘In het begin ging de verkoop van glazen erg hard en we hebben ook nog een forse eindsprint gehad. Alle glazen vormen samen een echt huis in sportcentrum De Inslag.’

BRESS biedt het geld vrijdag om 15.00 uur op unieke wijze aan op de Markt bij het Glazen Huis. [MK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?