Terug naar overzicht

Broers starten winkel in Tilburg

‘Tijdens de preview was het al erg druk’, vertelt Daniel Brok. ‘Veel genodigden, maar ook Avansstudenten kwamen een kijkje nemen.’ De tweedejaarsstudenten Commerciële Economie in Breda runnen de winkel met schoenen, tassen en kleding aan de Telefoonstraat 40 naast hun studie.

‘We zijn alleen open op donderdag, vrijdag, zaterdag en op koopzondagen. Bij lessen die op deze dagen vallen, schuiven we aan bij andere klassen’, legt Daniel uit. ‘Bij projecten is het wat lastiger, maar in de winkel staat een computer dus we kunnen gewoon doorwerken.’

Geschikt pand

Het idee ontstond toen Daniel stage liep bij een schoenenfabrikant in Waalwijk. ‘Ik raakte enthousiast en bedacht samen met mijn vader en broer het idee om een winkel te starten. Lange tijd werd gezocht naar een geschikt pand in de regio. ‘Het was wel last minute werk. Afgelopen zaterdag hebben we pas de sleutel van dit pand gekregen.’

Bij Fashion Point worden voornamelijk schoenen verkocht, maar ook tassen en kledingstukken van bekende merken als Otazu, Humberto en Quick zijn verkrijgbaar. ‘We proberen tegen lage prijzen, leuke spullen te verkopen.’

De twee broers zien de winkel vooral als een goede leerschool. ‘Als we dit goed neerzetten, kunnen we er erg veel van leren. Dit is echt een testfase met hopelijk een goed vervolg.’ [MK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?