Terug naar overzicht

Chocoladeletters voor het kerstpakket

Pepernoten, chocoladeletters, pakjes thee het wordt allemaal ingeleverd door studenten van Avans. ‘Ja we halen best veel op’, zegt Romana Buijs derdejaars Social Work. ‘Vooral van studenten van onze eigen opleiding, maar we merken dat er ook veel interesse is bij andere studenten.’

Alle produkten worden donderdagavond opgehaald door vrijwilligers van de Bredase voedselbank. Die maken er kerstpakketten van.

Studenten en medewerkers hebben nog even de tijd om eten en drinken in te leveren. ‘We zamelen tot en met donderdag in.’ Vandaag, morgen en donderdag kun je van 9.00 uur tot 17.00 uur terecht in lokaal HB207. Donderdag staat er tussen 11.00 en 14.00 uur weer een standje in de Serre. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?