Terug naar overzicht

Nieuwe academiedirecteur ATGM

Paul van Hal (54) studeerde wis- en natuurkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en promoveerde aldaar in de Hogere Energie Fysica. Na zijn promotie werkte hij bij de Research en Development afdeling van Ericsson in Rijen en vervulde hij verschillende functies in dit bedrijf.

Zo was hij onder andere vicepresident van Ericsson Eurolab Nederland. Hierna was hij twee jaar projectmanager van het project Ketens en Netwerken Clusters en ICT waarvan hij ook statutair directeur was.

Amphia Ziekenhuis

Van Hal is drie jaar programma manager electieve zorg bij het Amphia Ziekenhuis geweest. De afgelopen twee jaar was hij Senior Management Consultant bij Berenschot b.v. waar hij o.a. adviseerde bij het Bronovoziekenhuis te Den Haag en het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

Cally Bruschinski, de huidige academiedirecteur, gaat op 1 april met pensioen. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?