Terug naar overzicht

Op de BRESS voor Serious Request

Sportcentrum De Inslag staat in de week van 15 tot en met 19 december in het teken van acties voor het goede doel van het Glazen Huis van radiozender 3FM. Op 15 december gaat de BRESS actieweek van start met een 48-uur durende fietsmarathon. Enthousiastelingen kunnen zich opgeven om mee te fietsen, maar alleen sponsoren mag ook.

Bierglazen

Ook bouwt de sportstichting een eigen glazen huis van bierglazen. De verkoop van de glazen, die twee euro per stuk kosten, is inmiddels van start gegaan. ‘Glazen kunnen al vanaf 17 november gekocht worden aan de bar van het sportcentrum’, vertelt Marielle Zijlstra van BRESS. ‘Het loopt vrij goed. Vanaf 11 december kunnen deze glazen gevuld worden bij Inslag Sportcentrum. Van alle lege glazen bouwen wij een eigen glazen huis.’

Bij aankoop van drie glazen krijg je een gratis kaartje voor de laatste actie van Bress op 17 december. Dan wordt een film vertoond en worden er demonstraties gehouden van onder andere breakdance. Kaartjes voor de filmvoorstelling kunnen ook gekocht worden voor drie euro per stuk. Alle opbrengsten die tijdens deze week opgehaald worden zijn bestemd voor het goede doel van 3FM. Dit jaar staan vluchtelingen centraal. [MK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?