Terug naar overzicht

Overvloed aan foto’s Maxima

Wie maar geen genoeg kan krijgen van Maxima’s betoverende glimlach, zit goed. Avans heeft op Hyves een nieuwe community opgericht, zodat studenten en medewerkers nog eens rustig alle indrukken van de officiële opening van het gebouw kunnen verwerken.

Op de Avanscommunity staan al tientallen plaatjes en iedereen kan er zijn of haar foto’s aan toevoegen van het bezoek van prinses Maxima aan Avans.

De hyve is niet alleen opgezet voor het bezoek van de prinses. Ook bij evenementen die in de toekomst op Avans plaatsvinden, kan er teruggegrepen worden naar de community om te discussiëren en vooral ervaringen en foto’s uit te wisselen. [EvG]

Zie ook:

Opening: 'dit zouden we vaker moeten doen'  4-12-2008

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?