Terug naar overzicht

Shirts voor Serious Request

Ivon van den Akker en Lieke van den Berge, studenten Communication and Multimedia Design (CMD), ontwerpen op dit moment T-shirts voor de dj’s in het Glazen Huis. Die zullen zij vrijdagochtend 19 december, samen met de ruim vijfduizend euro, overhandigen aan Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabberink op de Bredase Grote Markt.

T-shirts

Met hun bedrijfje Geek de Chique hebben de CMD-studenten sinds twee jaar een eigen hippe lijn van T-shirts. De shirts van de studenten zijn te koop op de Serious Request-markt die Punt volgende week dinsdag in Breda organiseert. Een deel van de opbrengst daarvan is voor de actie met het Glazen Huis van 3FM. 

Op hun weblog en site kun je al verschillende shirts van eigen ontwerp zien en bestellen. Ook houden ze via het blog iedereen op de hoogte van hun werkzaamheden én de Serious Request-markt. ‘We verkopen nu zo’n twintig shirts per maand’, zegt Van den Berge. ‘Soms kunnen we meer tijd in de webshop steken en soms wat minder, omdat we nog moeten afstuderen. Maar ooit willen we een eigen winkel.’ [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?