Terug naar overzicht

Tiësto en Giel Beelen draaien in Mezz

De trance-DJ wil zo een bijdrage leveren aan het goede doel. De luisteraars mogen de setlijst bepalen. Tiësto heeft via 3FM.nl dertig platen aangedragen waarop via sms kan worden gestemd. Onder de sms’ers verloot de radiozender kaartjes voor het concert.

Wil je erbij zijn die avond dan is meedoen aan de sms-actie nog je enige kans. De kaartjes in de voorverkoop waren razend snel uitverkocht. Op seriousrequest.3fm.nl vind je informatie over de sms-actie.

Punt gaat ook een donatie doen door drie liedjes in het Glazen Huis aan te vragen. De Raad van Bestuur heeft hiervoor 5000 euro beschikbaar gesteld. Het gaat om de beste liedjes uit de Avans Top 100 die in de eerstvolgende Punt staan. [TK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?