Terug naar overzicht

Cultuurnacht Breda

Ruim twintig culturele instellingen openen de deuren vanaf zeven uur ’s avonds tot twee uur ’s nachts voor het cultuurminnend publiek. Er zijn allerlei bijzondere activiteiten georganiseerd rondom het thema duisternis.

Duistere sferen

Zo is het Graphic Design Museum voor een nacht omgetoverd tot een fotostudio waarin je jezelf of anderen in duistere sferen op beeld kunt vastleggen. Bij uitgeverij De Geus brengen auteurs ieder uur zinnenprikkelende gedichten ten gehoor. De Grote Kerk komt ’s nachts tot leven door een spectaculaire licht- en geluidshow. En de nachtburgemeester van Rotterdam, Jules Deelder, draait in de Mezz zijn favoriete jazzmuziek.

Cultuurnachtbus

Een passe-partout van 6 euro geeft je toegang tot alle deelnemende instellingen. Bovendien kun je dan ook gratis gebruik maken van de Cultuurnachtbus. Deze brengt je van locatie naar locatie.

Kaartjes zijn onder andere te koop bij het VVV en UITpunt Breda. CJP-ers en houders van een BredaPas krijgen 3 euro korting, kinderen tot en met 13 jaar hebben gratis toegang. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.cultuurnachtbreda.nl. [TK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?