Terug naar overzicht

Digitale kennis bijspijkeren in zeven minuten

‘We hebben de middag georganiseerd vanuit de minor De Creatieve Social Worker’ zegt Berdine Bezemer, vierdejaarsstudent Social Work. ‘Uit eigen onderzoek bleek namelijk dat docenten graag meer wilden weten hoe ze internettoepassingen kunnen gebruiken binnen het onderwijs.’

Msn-en met het buitenland

De docenten krijgen uitleg van studenten en medewerkers van het Leer- en Innovatiecentrum. ‘Msn bijvoorbeeld kunnen docenten gebruiken om contact te houden met studenten die in het buitenland stage lopen. Hyves zouden ze kunnen inzetten als forum’, zegt Bezemer.

De middag is verdeeld in twee rondes elk van anderhalf uur. ‘In elke ronde schuift een docent voor zeven minuten aan bij een deskundige om te praten over bijvoorbeeld blackboard, dan schuift hij weer door naar de volgende om meer te horen over powerpoint of webloggen.’

De speeddate begint om 13.00 uur in lokaal HD214. [AR]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?