Terug naar overzicht

Eerste Avans Kenniscafé over jeugdcriminelen

Politici pleiten graag voor een harde aanpak van deze jeugdcriminelen, maar zet deze benadering zoden aan de dijk? Avanslector Ben Rovers, van het lectoraat Jeugd & Veiligheid van het Expertisecentrum Veiligheid, gaat dieper in op deze actuele kwestie. Hij vertelt wat de ideeën zijn in de wetenschap over een effectieve aanpak en confronteert deze met de dagelijkse praktijk.

Informeel

De bijeenkomst is de eerste in een serie onder de naam Avans Kenniscafé. Daarmee wil Avans de kennissenkring uitbreiden en de kennis binnen haar muren op een informatieve maar informele manier delen met andere organisaties. De bijeenkomsten hebben plaats in het Grand Café op de verschillende locaties van Avans.

De bijeenkomst over jeugdcriminaliteit is op donderdag 5 februari van 16.00 tot 17.00 uur in Den Bosch en is voor iedereen toegankelijk. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?