Terug naar overzicht

Griepgolf ook bij Avans

Het internetonderzoek de Grote Griepmeting wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden onder zo’n dertigduizend vrijwiligers. De griepgolf blijkt volgens deze gegevens vanaf het zuidwesten richting het noordoosten te gaan. Daarmee zou bij Avans de piek al deze maand zijn.

Drukker dan normaal

Volgens verzuimcoördinator Nicolette Tonnaer van Avans Arbo zou dat zomaar kunnen kloppen. ‘We krijgen alleen ziekmeldingen binnen, niet of het specifiek om griep gaat. Maar het is wel behoorlijk wat drukker dan normaal’, meldt ze.

‘De piek is al een week of twee geleden ingezet. Maandag is de drukste dag met ziekmeldingen en ik heb nog niet het gevoel dat het minder wordt. Het is moeilijk te zeggen wanneer het weer gaat liggen’, zegt Tonnaer. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?