Terug naar overzicht

Imponeer je geliefde via Punt!

Geheel belangeloos ruimt Punt enkele pagina’s in om liefde de ruimte te geven. Dus wie de commerciële Hallmark-bagger niet langer kan luchten, kan via onze krant op originele wijze zijn of haar potentiële lover proberen te overtuigen. Stuur een zelfbedachte advertentie naar de redactie en geniet op 14 februari mogelijk van je nieuwe prille liefde. 

Heb je al iemand in de wandelgangen op het oog? Dat kan ook. Zolang je hartstochtelijke oproep maar beperkt blijft tot maximaal 75 woorden. Reacties kunnen voor 21 januari worden gedropt op punt@avans.nl. De redactie geeft je ter inspiratie alvast een voorbeeld: 

Bijna huppelend paradeerde je 7 januari door Xplora op zoek naar economische literatuur. Tussen de boekenkasten door ving ik af en toe een glimp van je op. Je droeg een blauwe trui gecombineerd met jeans en UGG’s. En terwijl je de boeken één voor één voorbijgleed, speelde je met je donkerblonde lokken. Plotseling keek je me recht aan, een glimlach verscheen op je gezicht. Wil je mijn kleerhangersmile ook zien? [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?