Terug naar overzicht

Melding en aanpak van huiselijk geweld

Steunpunten Huiselijk Geweld vormen de spil in de organisatie van melding en aanpak van huiselijk geweld. In Nederland zijn 35 van deze punten, waarvan vijf in Noord-Brabant. Het Avanslectoraat wisselt informatie uit met die steunpunten en het Brabants Coördinatiepunt Huiselijk Geweld.

Gerichte daderaanpak

Tijdens de bijeenkomst van 3 februari gaan mensen uit het onderwijs, het werkveld en de overheid met elkaar het gesprek aan over thema’s als: gerichte daderaanpak, samenwerking met ketenpartners en wat kunnen opleidingen leren van de steunpunten.

De bijeenkomst begin om 14.15 uur in het Grand Café van Avans in Breda. Aanmelden kan tot 1 februari via een email naar LectoraatVrouwenopvang_en_Huiselijkgeweld.ASB@avans.nl. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?