Terug naar overzicht

Opnieuw op theorieles

De studenten kregen de opdracht een evenement te organiseren met een maatschappelijk doel. Nicole van Endschot bedacht met haar groep het plan om een opfriscursus theorie aan te bieden. ‘ Via een medestudent kwamen we terecht bij rijschool Blom uit Etten-Leur. Zij wilden ons wel sponsoren en stelden een ruimte en instructeur beschikbaar.’

Quiz

In de ochtend wordt aan minimaal vijftien en maximaal 25 senioren de cursus aangeboden. ‘Tijdens het middagprogramma doen we een quiz over de eerder besproken stof en is er een prijs te winnen voor degene die de meeste goede antwoorden heeft’, vertelt Van Endschot.

De studenten proberen deelnemers te werven door het centrum van Etten-Leur in te gaan. ‘Het is best lastig, want veel mensen zijn van mening dat ze alles nog wel weten’, meent Van Endschot. [MK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?