Terug naar overzicht

Personeel werven voor Philips via Hyves

Avanslector Willem de Lange van het lectoraat Human Resource Management (HRM) fungeert deze middag als dagvoorzitter. Hij doet onderzoek naar leeftijdsbewust personeelsbeleid en arbeidsorganisatie. Het lectoraat wil kennis over personeelsmanagement ontwikkelen en toepassen.

Medewerkers verleiden

De Lange presenteert vier gastsprekers, die toelichting komen geven over de ‘medewerker 2.0’; de ontwikkelingen met social community’s zoals Hyves zijn volgens hen sterk van invloed op het bedrijfsleven. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere hoe je medewerkers hiermee kunt verleiden, motiveren en behouden voor je bedrijf.

Sijas Akkermans van de Erasmus Universiteit Rotterdam deed onderzoek naar de medewerker 2.0 en het flexibel organiseren van werk. Polle de Maagt vertelt over het inzetten van LinkedIn en Hyves om personeel te werven voor Philips. Tenslotte vertellen Jelle Dijkstra en Paul-Peter Feld over het vakgebied HRM.

De sprekers zijn van 14.00 tot 17.00 uur aan het woord in het Atrium in Den Bosch, daarna is er een borrel. Deelname is gratis, aanmelden kan via www.avans.nl: Kennis Delen – Lectoraten – HRM. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?