Terug naar overzicht

Studententevredenheidscijfers inzichtelijk

Het heeft even geduurd, geeft ook LIC-onderzoeker Wil Kwinten toe. Het onderzoek vond vorig jaar voorjaar plaats. De uitslag is daarna bekendgemaakt. Maar de vraag naar de gedetailleerde en inzichtelijke overzichten kwam pas later.

Groene en rode vakjes

Het is voor medewerkers en studenten nu snel te zien op welke punten de opleiding uitschieters heeft naar boven en beneden. Groene vlakjes zijn positief, rode negatief. De lijsten staan op de portal van Avans.  

 

In maart vindt opnieuw een Studententevredenheidsonderzoek (STO) plaatst. Het is de tweede keer dat dit onderzoek landelijk wordt gehouden onder de hoede van HBO-raad. Er is wel een specifiek Avansgedeelte in het onderzoek. [PM]

 

Lijsten met absolute cijfers (inloggen noodzakelijk).

Lijsten met relatieve cijfers (inloggen noodzakelijk).

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?