Terug naar overzicht

Valentijn: Punt maakt plaats voor poezie!

Voor het voltooien van ons Valentijn-themanummer kan de redactie wel wat rijmhulp gebruiken. En wat is een geschikter moment om je poëtische pen te laten zwieren dan in de aanloop naar 14 februari? Dus pluk het rijmwoordenboek uit de kast, nestel je achter een schrijfblok en fabriceer je eigen liefdesproza.

Dichtgoden

Alvast een geruststelling voor de mindere dichtgoden. Punt is namelijk niet alleen op zoek naar gelikte limericken en romantische rijmpjes. Er is ook plaats voor andere creativiteit. Wil jij je partner imponeren met een zelf ontworpen tekening, een hartverscheurend verhaal of een op papier gekalkte ballade? Dat kan ook. Verras ons en je partner met al je originaliteit!

Onze eisen? Beperk je gepassioneerde creaties tot een maximum van 150 woorden en drop deze voor 22 januari op punt@avans.nl. Om je een idee te geven, heeft de redactie dit uit haar vergeelde poëziealbum gevist:

 

In my fear to lose the love of my life

I asked an angel tot watch over you.

He came back sooner than I expected and said:

‘Angels don’t watch over other angels.’ [CT]

 

 

 

Zie ook het eerder verschenen artikel:

 

Imponeer je geliefde via Punt! 12-01-2009

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?