Terug naar overzicht

Visitatie: ‘Internationalisering blijft een punt’

Han van Osch, projectmanager bij de Academie voor Technologie en Management, waar de opleidingen onder vallen, is zeer tevreden met het behaalde resultaat. ‘Elekrotechniek heeft zestien goedjes ontvangen en Technische Bedrijfskunde twaalf.’

Volgens Van Osch is uit de rapporten niet op te maken waarom de ene opleiding iets beter scoorde dan de andere. ‘De commissie die Technische Bedrijfskunde bezocht heeft was gewoon wat strenger.’

Aandachtspunt

Beide commissies kwamen met hetzelfde aandachtspunt: internationalisering. ‘Dat is al langer punt van aandacht. We gaan als opleiding internationalisering nog meer benadrukken. Dat is goed mogelijk. Er zijn genoeg bedrijven in onze sector internationaal actief. Daar moeten we meer mee doen.’

De rapporten van de visitatiecommissies gaan nu naar de NVAO die de opleidingen voor 1 januari 2010 moet accrediteren. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?