Terug naar overzicht

Avans in dubio over verbouwingen

Het Bossche Avansgebouw heeft dringend uitbreiding nodig, de Bossche kunstacademie wacht al een tijdje op een nieuw onderkomen en ook de Bredase Lovensdijkstraat kan een zware renovatie gebruiken.

Prioriteiten stellen

Alle ingrepen kosten bij elkaar meer dan 70 miljoen euro, en dat is niet haalbaar voor Avans. Daardoor staat de hogeschool voor een dilemma: er moeten keuzes worden gemaakt en prioriteiten worden gesteld.

Komende vrijdag 6 februari heeft het betrokken management de dag vrijgemaakt om in Tilburg het hoofd over de kwestie te buigen. Tijdens deze dag moeten de ingrepen en mogelijkheden geïnventariseerd worden. Aan de hand van de conclusies hoopt de Raad van Bestuur vervolgens tot een besluit te komen. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?