Terug naar overzicht

Avans verhuurt elf kamers in Breda

Avans huurt de bewuste kamers het hele schooljaar. De uitwisseling met de buitenlandse studenten die er woonden is na deze maand afgelopen. Daarom stelt de hogeschool de kamers nu beschikbaar voor alle reguliere studenten. Die kunnen er van 20 maart tot en met 10 juli wonen.

Beschikbaar

De Academie voor ICT & Business (AIB) heeft zes kamers leeg staan, bij de Academie voor Technologie en Management (ATM) komen er vijf vrij. ‘Wij stellen deze kamers nu breed beschikbaar’, zegt Patricia Gijzen van de Diensteenheid Marketing Communicatie en Studentenzaken. ‘Zij kunnen via ons een contract tekenen met Wonen Breburg.’

Heb je interesse in een kamer in Breda voor de rest van het schooljaar, stuur dan een mailtje naar de contactpersonen van de betreffende academies. Voor de AIB is dat Tommy Heunks, bij ATM kun je bij Han van Osch terecht voor verdere informatie. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?