Terug naar overzicht

Conferentie over rekenen en wiskunde

Tijdens de conferentie, georganiseerd door de Pabo van Avans, ligt de focus op aansluiting vanuit het voortgezet onderwijs naar het hbo. In het gezamenlijke gedeelte spreekt Theo Vaes, wethouder Onderwijs in Etten-Leur, over zijn eigen ervaringen met het rekenonderwijs. Ook komt de CITO-rekentoets van groep acht en de Wiscat toets voor eerstejaarsstudenten aan bod.

Procenten en breukenonderwijs

De conferentie start om 15.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Na het diner staan een aantal workshops op het programma over onder andere procenten en breukenonderwijs.

De conferentie is voornamelijk bedoeld voor docenten vanuit de vakgroepen rekenen en wiskunde van het voortgezet onderwijs. Ook andere belangstellenden kunnen zich nog aanmelden via www.avans.nl onder het kopje ‘oppassen bij aanpassen’. [MK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?