Terug naar overzicht

Docenten exposeren ook

Zo is in Argument, Tilburg tot en met 22 februari de tentoonstelling ‘Take The Alley’ van Thomas Bakker te zien. Bakker is docent Beeldende Kunst bij Avans.

Context van de tentoonstelling

De docent speelt in zijn werk voortdurend met de voorwaarden waaronder een kunstwerk functioneert. Hij probeert op kritische wijze te reageren op zichzelf, de omgeving waarin het werk staat en de context van de tentoonstelling.

Daarom ook is in Argument de expositieruimte veranderd. Hierbinnen is een nieuwe ruimte door licht gecreëerd. Een ruimte binnen de ruimte van Argument. Waar oud licht van boven naar binnen valt en nieuw licht van binnen naar buiten breekt.

 

Weergave van de natuur

Van 7 februari tot en met 4 maart kun je bovendien naar de tentoonstelling ‘In Dit Uitzicht’ van de kunstvereniging Diepenheim . Daar is werk te zien van een andere docent Beeldende Kunst: Jacobien de Rooij . Zij maakt grote tekeningen van de natuur. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?