Terug naar overzicht

Lezing door advocaat Joran van der Sloot

Peter R. de Vries heeft een Emmy gewonnen voor de uitzending waarin Joran van der Sloot uitspraken werden ontfutseld met verborgen camera’s. Tijdens het congres Recht en Media op donderdag 19 februari in Tilburg is Bert de Rooij, de advocaat van Joran van der Sloot, een van de sprekers die zich zal richten op wat de media wel en niet mogen.

Deventer moordzaak

Een andere spreker op het congres is Maurice de Hond, de bekende opiniepeiler die zich heeft vastgebeten in de Deventer moordzaak.

Het congres Recht en Media wordt gehouden op 19 februari in gebouw C van de Universiteit van Tilburg. Entree bedraagt 7,50 euro en inschrijven kan via www.elsacongres.nl. Het congres begint om 10.00 uur. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?