Terug naar overzicht

Rioolwater druipt langs de muren

De rioolinhoud kwam precies in de werkruimte van de Diensteenheid Marketing Communicatie en Studentzaken (DMCS) terecht. Die ruimte blijft nu donker met de deuren stevig dicht. Er hangt een zure lucht, dus er gaat geen medewerker zitten.

Kliko’s

Er staan wat plastic bakjes en kliko’s om eventuele viezigheid die nog naar beneden komt op te vangen. De printer is al gesneuveld na de bruingele tsunami. ‘Het moet eerst maar eens goed schoongemaakt worden’, zegt Sophie Kalb, medewerkster van de dienst. Maar daar moet nog even op gewacht worden, want eerst moeten de wc’s worden gemaakt. ‘Zodra ze die nu aanzetten, begint hier het water ook weer te lopen.’

De gebruikers van de ruimte hopen dat de reparatie dit keer grondig gebeurt, want vorige week liep het rioolwater ook al langs de tl-buizen naar beneden. En een jaar geleden trouwens ook. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?