Terug naar overzicht

Zeventig jonge muzikanten bij Avans

Landelijke finales

De zeventig jonge musici treden op zaterdag 7 en zondag 8 februari op in Avans aan de Onderwijsboulevard. De beste acht mogen door naar de landelijke finales op 4 en 19 april in De Haag. De andere finalisten komen uit de voorronden in Enschede, Maastricht, Groningen, Haarlem en Rotterdam.

Het concours (www.christinaconcours.nl) is voor iedereen van twaalf tot en met negentien jaar, die jazz of klassieke muziek beoefent. Voor een aantal deelnemers geeft pianiste Ellen Corver zaterdagavond een masterclass. Die begint om 19.30 uur en is vrij toegankelijk.

Studenten en medewerkers van Avans kunnen met een flinke korting naar het concours. Voor hen is de toegang 2,50 euro, de normale prijs bedraagt 13 euro. De finale is op zondagavond vanaf 19.00 uur. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?