Terug naar overzicht

Avansdocent Azghari op televisie

 

LUX staat zondag 29 maart in het teken van de conferentie Muslim Leaders of Tomorrow in Qatar. Ze volgen Azghari en drie andere jonge Nederlandse moslims tijdens het debat. In navolging van Obama riepen jonge moslimleiders uit 76 landen op tot verandering.

Midden januari kwamen ze vanuit de hele wereld bijeen om te debateren over het imagoprobleem van de islamwereld. Met een pr-offensief proberen ze de negatieve beeldvorming te keren en de wereld te laten zien hoe divers moslims zijn. LUX volgt de Nederlandse afvaardiging daarbij op de voet. [CT]

LUX

Nederland 2, zondag 29 maart, 23.40 uur

Nederland 2, zondag 5 april, 11.30 uur (Herhaling)  

 

Zie ook het eerder verschenen artikel: 

'Moslims bang om zelf na te denken' 15-01-2009

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?