Terug naar overzicht

Congres schetst kansen van ICT in crisis

Media Plaza is een innovatie- en ICT-platform, met als doel vernieuwing met behulp van ICT te stimuleren. Tijdens het congres komen de knelpunten aan de orde, die organisaties ondervinden in de huidige recessie. Het doel is bedrijven te inspireren over hoe zij kunnen anticiperen op de kredietcrisis. Met minder uitgaven kan er slimmer gewerkt worden, stelt het platform.

Ideeën opdoen

Sprekers komen inzicht geven in nieuwe strategieën. Opiniepeiler Maurice de Hond en RTLZ-presentator Mathijs Bouman geven informatie over de impact van de crisis en de kansen van ondernemen op dit moment. Op het congres kunnen bedrijven nieuwe ideeën opdoen en ontdekken waar deze kansen liggen.

Het congres is bedoeld voor bedrijven, toegang tot de ICT-snufjes kost 980 euro. Het is op woensdagmiddag 11 maart van 15.00 tot 18.30 uur. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?