Terug naar overzicht

En de Playboy-winnares is…

In september stond de tweedejaarsstudent Grafisch Ontwerpen in de Playboy-rubriek ‘Blootgeefster’. Gedurende de afgelopen maanden konden lezers hun voorkeur uitspreken voor een van de twaalf vrouwen die in 2008 de rubriek maandelijks vulden. De winnares mag zich ‘Blootgeefster van het Jaar’ noemen.

Kansen

De stemmingsronde ligt inmiddels achter ons. Nog een aantal weken zit Sanne Berendsen in spanning. Hoe schat ze haar eigen kansen in? Sanne: ‘Ik durf er weinig over te zeggen. Natuurlijk ga je vergelijken. De ene vind je mooier dan de ander. Maar iedereen heeft zijn eigen smaak. Ik zou er wel trots op zijn als ik uit twaalf meiden word gekozen.’

Naast de titel maakt Sanne kans op een prestigieuze fotoshoot, heeft ze de mogelijkheid om ‘Playmate van de maand’ te worden en dingt ze mee naar de titel ‘Playmate van het jaar’. Over twee weken maakt Playboy bekend wie er met de berg prijzen aan de haal gaat.

Wandelgangen

Uit de wandelgangen van het naaktblad klinken in ieder geval positieve geluiden. Volgens een woordvoerster van Playboy heeft Sanne het ‘heel goed’ gedaan en eindigt ze waarschijnlijk in de top drie.

Een uitgebreid interview met het Playboy-model is te vinden in de kersverse Punt09 die vanaf vandaag in de krantenbakken op Avans ligt. [CT]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Avansstudent strijdt mee om Playboytitel 05-02-2009

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?