Terug naar overzicht

Glazen Huis niet naar Tilburg

Het is een kleine tegenvaller voor Tilburg, dat na de goede ervaringen van 3fm in Breda hoopte de volgende editie van het Glazen Huis te mogen faciliteren. Ook Eindhoven, Enschede en Rotterdam waren nog in de race. In totaal wilden zeventien steden de actie in huis halen.

Rode Kruis

Met de Serious Request actie haalt radiozender 3fm ieder jaar rond de kerstdagen geld op voor het Rode Kruis. Drie dj’s van 3fm sluiten zich zeven dagen op in een glazen huis en maken van daaruit non-stop radio.

Het afgelopen jaar haalde het Glazen Huis op de Bredase Markt ruim 5,6 miljoen euro op voor het goede doel. Studenten van Avans doneerden zelfgemaakte T-shirts voor de dj’s en bijna 6.000 euro, opgehaald tijdens een actiemarkt van Punt. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?