Terug naar overzicht

Groots lustrumfeest Virgo

De lustrumcommissie van Virgo is heel wat van plan op zaterdag 21 maart. Zo bevestigt Abe de Jong, oud-student Electrotechniek in Breda en hoofd van de commissie. ‘We beginnen om 15.00 uur met koffie en thee en eindigen vanaf 23.00 uur met een after-party.’

Buffet en bands

De meeste festiviteiten vinden plaats in de aula van de Lovensdijkstraat. ‘We zijn nog in gesprek met de gemeente voor de vergunningen. We willen daar de gasten ontvangen, een buffet organiseren en diverse bands op laten treden.’

De diehard feestgangers kunnen dan na elven in de vertrouwde soos van Virgo terecht voor de after-party.

Aanmelden

Het lustrumfeest is toegankelijk voor alle (oud)leden van de vereniging en docenten en oud-docenten van de technische academies van Avans in Breda. Wil je erbij aanwezig zijn dan kun je je aanmelden via de website van Virgo. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?