Terug naar overzicht

Humorfestijn in Den Bosch

Op 4 en 5 september vormt de hoofdstad van Brabant het decor voor het festival. Naast comedians uit binnen- en buitenland geven ook cabaretiers en kleinkunstenaars acte de présence. Zo heeft de organisatie in ieder geval de voormalige Lama’s van BNN weten te strikken. Hun nieuwe show, Budget Jongerendag, vormt een van de grote trekpleisters.

Verhuizing

Laughing Matters vond de afgelopen zes jaar plaats op de Technische Universiteit Twente in Enschede. Maar het organiserende productiebedrijf Night of Comedy vond dat de gemeente onvoldoende meewerkte. Door de verhuizing naar Den Bosch verwacht zij bovendien te kunnen groeien.

Volgens de organisatie komen er optredens in het Koningstheater, in het Theater aan de Parade, op de Parade zelf en op een nog te bouwen podium op de Binnendieze. De opzet moet uiteindelijk vierduizend bezoekers naar de Bossche binnenstad lokken. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?